Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

SEO – Baza Marketingului Online

O optimizare bine realizata pentru motoarele de cautare, realizata cum trebuie, te va ajuta sa cresti in mediul online si totodata poti realiza articole pentru blog apreciate, de toata lumea si benefice pentru motoarele de cautare. Mai departe veti putea citi cei mai importanti pasi pentru realizarea unui proces de SEO puternic si eficient.

· Plugin-ul de SEO ar trebui te ajute la orientare atunci cand scrii si cand intentionezi sa promovezi serviciile, produsele sau poate doar postarea dorita.

Asadar prima etapa ar fi sa urmezi atent indicatiile si ponturile primite.

· Un alt pas important este acela al cautarii cuvintelor cheie potrivite. Cu ajutorul acestor cuvinte cheie iti vei optimiza titlul articolului, continutul, linkul, imaginile.

Cuvantul cheie principal pe care il vom utiliza pentru promovare trebuie neaparat sa se regaseasca in titlul.

De asemenea Titlul nu trebuie sa contina peste de 60 de caractere si sa se reagaseasca o singura data in site-ul tau.

· Lungimea articolului este foarte importanta de asemenea, ar fi recomandat sa contina peste 500 de cuvinte. Iar cuvantul cheie principal sa se regaseasca de peste 5 ori. Trebuie sa existe in content si imagini, video si subtitluri. Pentru a fi mai usor de urmarit articolul in sine.

· Articolele create pot fi optimizate prin introducerea de URL-uri friendly si Meta-Descrieri ( Meta-descrierea reprezinta descrierea scurta care apare pe Google in urma unei cautari. Aceasta trebuie sa contina obligatoriu cuvantul cheie.

Urmand pasii de baza de mai sus poti sa iti incepi aventura in realizarea articolelor speciale pentru SEO sau a contentului primar pentru a porni la drum.

Mult succes!