Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

Branding

Branding

Succes

Un brand de succes are un nume, simbol sau desen (sau o combinație sursă), care identifică “produsul” unei organizații ca având un avantaj durabil și competitiv, cum ar fi Coca-Cola, Microsoft, Marks and Spencer.

Reinnoire

Un brand de succes, la fel ca alte și alte active se va deprecia, dacă pe viitor nu se vor face investiții suplimentare pentru acesta.

Design

Design Thinking
Obiectivul nostru este de a ajuta clientii nostri sa-si construiasca un viitor mai bun pentru afacerea lor. Sa-si imbunatateasca activitatea de pornire si sa caștige multi clienti noi.

Copywrite

Oferim servicii de copywriting de cea mai inalta calitate, blogging, marketing de continut si texte SEO. Stim cum sa scriem continut excelent atat pentru anunturile SEO, cat si pentru anunturile AdWords.

Succesul nu depinde doar de un produs bun sau un serviciu important. Daca ai de gand sa depasesti competitia, vom avem nevoie un brand care iese in evidenta din toate motivele. Si asta inseamna aplicarea consecventa pe toate canalele media.

Procesul de dezvoltare de brand se face cu o serie de pasi care vor identifica in primul rand valorile brandului pentru a defini propunerea ta. Printr-o consultare de cercetare vom dezvolta o abordare la trimiterea de mesaje și un limbaj vizual care va crea identitatea globala de brand. Odata ce aceste elemente sunt in loc putem genera idei creative, care va inspira publicul, modifica perceptia, schimba comportamentul consumatorului si conduce rezultatele de afaceri reale.