Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

Online Marketing

Solutii de marketing

Online

Campaniile promotionale pe platformele sociale sunt foarte importante pentru afacerea oricarei companii. Se pot desfasura prin canale precum Facebook, Twitter, YouTube sau Google +.

Extinde-te

Socializarea pe pagina este principalul domeniu prin care compania poate dezvolta relatia cu clientii. Astfel, va exista o dezvoltare mai rapida a companiei prin cresterea numarului de fani care devin in cele din urma clientii dvs.

Mobil

Cu milioane de aplicații mobile care concureaza pentru descoperire și extindere, este vorba doar despre detalii. Folosind experienta noastra in designul de interfata si experiența utilizatorilor, am construit mai mult de 25 de aplicatii de top, permitand clienților nostri sa treaca prin Apple App Store, obtinand topuri.

Social

Ca dezvoltator Facebook stabilit, am lucrat cu mai multe mărci Fortune 500, construind campanii, jocuri și promoții pentru a crește gradul de conștientizare. Împărtășește-ți viziunea pentru o campanie de social media și, împreună, vom lua mesajul dvs. de marcă viral ca o experiență digitală personalizată.

Promo

Adesea, abordarea cea mai eficienta pentru a ajunge la clienții dvs. este prin intermediul promotiilor, tombolelor, cadouri si concursuri. Suntem un lider in industria digitala in dezvoltarea de campanii si aplicații prizing, dezvoltand la Apple App Store, precum și o platforma de succes pentru primele 3 partide.

CPC

Campanii CPC (Pay-Per-Click).
Aceste campanii sunt utilizate pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe site-ul dvs. Plata se face pentru un număr de vizitatori trimisi pe pagina dvs., pagina pentru care a fost facuta campania.

SEO

Noi analizam valori , cum ar fi traficul organic , numarul de backlink-uri , surse de link, rata de conversie si mai multi indicatori pentru a intelege performanta SEO.

AdWords

Creem campanii de succes si anunturi originale pentru a atrage atentia clientilor vizati. Investigam publicul tinta si concurenta dvs. pentru a stabili cele mai bune cuvinte cheie.

Strategy

Strategia pe care o utilizați va fi motorul pentru a va atinge obiectivele. Exista o varietate de strategii si tactici diferite de promovare: strategii de produs, strategii de stabilire a preturilor, strategii suplimentare. Va vom ajuta sa alegeți cea mai buna optiune pentru afacerea dvs.

E-mail

Buletine informative care conțin informatii si bannere vitale create special pentru fiecare campanie. De asemenea, informații generale despre preturi, perioade de discount sau stocuri importante de produse.