Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

CSR – Responsabili pentru o societate mai buna!

Dezvoltare CRM-uri, CSR – Suntem implicati activ, in numeroase proiecte sociale, de asemenea oferim sponsorizari frecvente si sustinem Asociatia Noteaboutlife cu proiectul Scoala pentru parinti.

Scoala Pentru Parinți iși propune sa umple un gol major in societatea noastra actuala, si anume educatia in spatiul familial. Scopul nostru este de a sprijini parintii prin intermediul a 6 cursuri cu o durata de 6 saptamani pentru diferite grupe de varsta.

Proiectul vizeaza implementarea metodelor si strategiilor necesare pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor, prin procesul educațional. Subiectele abordate vor include predarea valorilor și a comportamentului etic al parintilor, cum ar fi importanta celor “7 ani de educatie la domiciliu”. In plus, ne concentram pe domenii precum dezvoltarea cognitiva, motivationala si emotionala, gestionarea timpului, autoidentificarea si dezvoltarea copilului , tehnici parintesti si multe altele.

Suntem ferm convinsi ca programele de parinți au fost dezvoltate pentru a consolida unitatea familiei.
Sprijinim anual atat financiar cat si tehnologic, acest tip de proiecte si investim constant in Scoala Pentru Parinți.
Activitatea noastra de caritate sprijina actorii comunitari si locali in evaluarea resurselor existente si a nevoilor sociale diferite.
Dezvoltam parteneriate durabile cu autoritatile locale si structurile comunitare consultative, astfel incat sa putem ajuta familiile si copiii aflati in situatii de risc.


www.scoalapentruparinti.ro