Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

Dezvoltare web

Website

In cei peste 5 ani de activitate, L&P a creat solutii web reusite pentru un numar foarte mare de clienti din intreaga lume. Experienta ne-a permis sa utilizam informatii din domenii de activitate, imbinandu-le eficient din punct de vedere tehnic si estetic.

Design

Echipa noastra are designeri experimentati ce pot realiza in conditii deosebite orice fel de material publicitar intr-un mod original, memorabil si personalizat pentru fiecare client in parte.

Identitate

Indiferent daca se discuta despre un brand nou sau un proces de rebranding, clientii nostrii vor beneficia de consultanta pe tot parcursul dezvoltarii identitatii (chiar si ulterior) si vom identifica impreuna o strategie de marketing, vizibila si eficienta.

Logo

Un logo trebui sa reflecte atat identitatea vizuala a companiilor cat si potentialul maxim al produselor, de aceea trebuie sa fie realizat exceptional, aducand cu el aprecierea clientilor si partenerilor de afaceri.

Gazduire

Fie ca sunteti sau aveti un blog personal, un multisite simplu sau complex pentru brand-ul vostru, L&P face gestionarea hosting-ului o sarcina foarte simpla, scalabila si sigura.

Mentenanta

Mentenanta IT pentru aplicatii web cu un grad ridicat de complexitate include, rezolvarea problemelor, depanare, programare, securitate, asistență pentru clienți.