Loading...
+40720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners
RO

Despre noi

Istoric

Compania noastra ofera o gama larga de servicii IT, cum ar fi dezvoltarea web, designul web, crearea de site-uri personalizate, magazine online si SEO.

In toamna anului 2015 ne-am deschis primul punct de lucru din zona Piata Romana si am inceput sa crestem numarul partenerilor si implicit al clientilor. Partenerii nostrii sunt prezenti la Londra, Istanbul, Rotterdam, Paris, Munich si Copenhaga

Pe scurt suntem o firma ce creeaza aplicatii IT. Avem o echipa formata din 6 informaticieni seniori, un manager vanzari si un specialist SEO. Detinem o pasiune pentru tehnologie si programare in general. Suntem de parere ca lucrurile pot fi mereu îmbunatatite. Acest lucru ne determina sa fim mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu.
De-a lungul timpului ne-am extins prezenta pe plan international prin diversificarea portofoliului nostru de clienti. Din Marea Britanie, Germania, Danemarca si Olanda.

Cele mai bune servicii IT din Bucuresti. Putem stabili o intalnire rapida iar rezultatele vor fi spectaculoase. Oferind un raspuns rapid la exact ceea ce aveti nevoie. Veți primi tot sprijinul nostru tehnic de la un consultant cu experienta. Toate acestea pentru a imbunatati vizibilitatea companiei dvs. in mediul online.

Vom face mereu tot ce este cu putinta pentru a oferi cel mai bun timp de raspuns dar si pentru a livra cele mai bune rezultate.

In-House Projects

O platforma social media online, pe care oricine o poate folosi pentru a crea un cont pentru a scrie sau a citi povestiri despre viata si pentru a publica o capsula a timpului./p>

Platforma online pentru piese auto. Faciliteaza legaturile directe intre clienti si furnizori.

Platformă medicala pentru persoanele care sufera de această boala, precum si pentru persoanele care au grija de acestea.

Platforma exclusive online pentru animalele de companie. Puteți cumpara accesorii, produse alimentare, servicii personalizate etc.

Magazin online de produse IT, licente și echipamente IT.

Software pentru genetica vacilor.

Magazin online pentru diferite tipuri de ceai, accesorii de ceai și produse conexe.

Catalog online pentru diferite institutii de invatamant.