Loading...
+40 720 778 892 office@lucianandpartners.com Lucian&Partners Lucian&Partners Lucian&Partners
EN
UK RO FR DK

Inscrie-te acum pentru oferta personalizata  Despre noi

  Lucian & Partners este o o agentie digitala completa ce ofera clientilor sai o gama larga de servicii IT, solutii web personalizate si tehnologii noi in domeniul IT

  Ce facem noi mai exact?

  Compania noastra ofera o gama larga de servicii IT, cum ar fi creare site-uri web de prezentare customizate, magazine online, platforme web complexe, dar si promovare prin servicii specifice de SEO si Google AdWords.

  Prezenti pe piata din Romania inca din 2015, cu punctul de lucru in zona Piata Romana, am inceput treptat sa crestem numarul partenerilor si implicit al clientilor. Partenerii nostrii sunt prezenti la Londra, Istanbul, Rotterdam, Paris, Munich si Copenhaga.

  Servicii IT de top in Bucuresti. Oferim raspuns rapid si propunem solutiii creative la exact ce aveti nevoie pe partea web development. Sunati acum si solicitati o oferta personalizata de pret.

  De ce Lucian & Partners?

  Pentru ca oferim audit gratuit clientilor nostri, rezultate rapide si de fiecare data urmarim sa realizam un parteneriat pe termen lung cu acestia.

  Experienta
  Experienta noastra este apreciata atat la nivel national dar si international. Motiv pentru care inca din 2015 ne-am creat parteneri durabili in Londra, Istanbul, Rotterdam, Paris, Munich si Copenhaga.
  Promptitudine
  Veti fi contactat rapid de un reprezentant Lucian & Partners, in vederea realizarii unei cotatii potrivite cu cerintele proiectului dumneavoastra.
  Preturi
  Beneficiati de preturi avantajoase si de o flexibilitate sporita in functie de gradul de dificultate al proiectului. Solicitati acum o oferta!
  Orientare
  Orientarea constanta catre imbunatatirea imaginii business-ului dumneavoastra si a cifrei de afacere. Scopul nostru este ca investitia in proiectul dumneavoastra sa fie amortizata rapid.
  Ce spun clientii despre noi?
  Profile Pic
  Colaborarea noastra cu Lucian&Partners este una excelenta din doua puncte de vedere: nivelul la care livreaza si seriozitatea cu care o fac. Domeniul IT&C din Romania nu duce lipsa de talent, insa de multe ori e greu sa gasesti un partener pe care sa te poti baza 100%, care sa respecte termenele si sa trateze fiecare brief ca si cum ar fi singurul pe care il are agentia de livrat. In Lucian&Partners ne-am gasit si un partener in adevaratul sens al cuvantului, o echipa careia ii pasa de rezultatele muncii ei, care stie sa ne asculte si sa ne sprijine cand avem nevoie de ea.
  Mugurel Margarit Enescu
  Director Executiv, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei
  Profile Pic
  Lucian&Partners s-a dovedit a fi un adevarat partener. Am avut o comunicare foarte buna si au fost mereu acolo cand am avut nevoie. Detin o echipa orientata catre rezultate optime si livreaza proiectele in timp util. Recomandam serviciile acestora datorita promptitudinii si seriozitatii de care dau dovada.
  Ghinea Eugen
  Director General, NEI GUARD
  Profile Pic
  Seriozitatea de care au dat dovata cei de la Lucian&Partners ne-a convins ca vom lucra cu o echipa de profesionisti. Desi au o echipa tanara, sunt bine pregatiti si mereu au fost dispusi sa ne ofere cele mai bune solutii. Ne-am putut baza pe ei de fiecare data.
  Magda Pesu
  Director Executiv, ISUZU
  Profile Pic
  Am lucrat cu Lucian & Partners din 2014 si ii recomandam pe acestia din toata inima! Personalul lor este profesionist, competent, detin abilitati excelente de comunicare si un timp de raspuns excelent. Activitatea pe care o produc, indiferent daca este vorba de design si intretinere a site-ului, design grafic pentru buletine de stiri, invitatii sau email, totul este realizat la cel mai inalt nivel. Suntem multumiti de etica muncii lor si recunoscatori pentru o colaborare avantajoasa
  Stefania Magidson
  Fondator si Presedinte - Fundatia Blue Heron
  Profile Pic
  Lucram de ceva timp cu Lucian&Partners si suntem de parere ca activitatea lor in domeniul IT&C este una remarcabila. Au o echipa extrem de operativa cu care am comunicat eficient de fiecare data! Ii recomand cu drag pe baietii acestia
  Petrisor Tanase
  Master Chef
  Clienti
  world-bank
  starbucks
  scania-logo
  casa-regala
  ministerul-educatiei
  la-mama
  canon
  nei-guard
  isuzu
  unatc
  80
  clienti din diferite tari
  196
  proiecte din intreaga lume
  14500+
  ore de construire si mentenanta de software
  5+
  ani de cand am inceput
  92%
  clienti complet satisfacuti

  Cum functioneaza

  Pasii pentru a finaliza un proiect rapid si eficient

  1

  Planificarea

  Primul pas este acela al planificarii proiectului. Stabilirea punctelor principale, a deadline-ului si grupul tinta de clienti pe care doriti sa ii targetati.

  2

  Crearea brief-ului

  Un pas important este acela al realizarii documentului de tip Brief. In care vor fi completate de catre dumneavoastra toate informatiiloe necesare implementarii proiectului. Cum ar fi: tipul de activitate, concurenta, structura website-ului, structura primei pagini, cromatica website-ului si categoria.

  3

  Crearea mock-upului vizual

  In urma analizarii Brief-ului de catre colegii din departamentele de programare si design, se va transmite oferta de pret customizata. Urmand apoi sa fie realizate propunerile de design, mock-upurile vizuale si vor fi transmise pentru aprobarea finala catre client.

  4

  Productia si finalizarea

  Dupa primirea aprobarii finale, vom incepe sa demaram procesul de dezvoltare a website-ului sau platformei solicitate. Se va realiza partea de cod, frondend si backend. Urmand indicatiile din design-ul aprobat si din documentul brief.

  Servicii

  -

  Dezvoltare website

  • Realizare website prezentare
  • Realizare magazine online
  • Creare Logo
  • Realizare identitate vizuala
  • Hosting de calitate
  • Realizare design profesionist

  Mentenanta

  • Actualizari de content pe wesite
  • Backup periodic
  • Corectarea link-urilor
  • Optimizare viteza de incarcare
  • Actualizari CMS / plugin
  • Responsive mobile

  Promovare

  • Promovare online
  • Promovare prin Social Media
  • Promovare prin SEO
  • Promovare prin AdWords
  • Creare strategii de marketing
  • Creare campanii de promovare

  Hosting

  • Hosting pe server securizat
  • Creare si gestionare adrese de email personalizate
  • Back-upuri periodice al website-ului pentru a fi in siguranta
  • Software prin protocol criptat
  • Securitate Cross-site scripting

  Oferte promotionale

  Deoarece pretuim orice client

  Extrem de apreciat

  Hosting gratuit

  Daca alegi sa ne ocupam noi de mentenanta website-ului tau, noi iti oferim hosting gratuit*.

  *Hosting gratuit in limita a 2gb spatiu si un domeniu gazduit
  Oferta unica fata de concurenta

  30% Reducere

  Daca aduci un prieten care alege sa lucreze cu noi, vei beneficia de 30% reducere la costuri de dezvoltare pentru urmatorul website la care vom lucra impreuna.

  *Hosting gratuit in limita a 2gb spatiu si un domeniu gazduit

  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau si mai bine, putem discuta la o cafea!

  Apelati acum 0722.375.777